Despre noi

Despre noi

Despre noi –  Cine suntem? Suntem echipa Certificat Energetic  Galati – Braila

Despre noiwww.certificate-energetice.com.ro este departamentul de certificate energetice din cadrul Navexim, o companie cu traditie in domeniu, infiintata in anul 1991. Compania are mai multe domenii de activitate printre care –  evaluari, cadastru, studii topografice si studii geo, expertize tehnice, certificate energetice, audit energetic, arhitectura – proiectare. Echipa de lucru este formata din personal calificat si autorizat in domeniile de activitate desfasurate.

Despre noiDepartamentul de certificate energetice a fost creat pentru a usura obtinerea certificatelor energetice; de catre clientii care apeleaza la serviciile companiei noastre. Cu ajutorul experientei si a muncii depuse zi de zi, reusim sa mentinem  cel mai bun echilibru dintre calitate si pret. Reusim sa predam certificatele de performanta energetica foarte rapid, de obicei in 24 de ore. Va oferim certificate energetice pentru orice tip de cladire civila sau industriala.

Despre noiOferim servicii de  calitate clientilor nostri.Avem o echipa formata din profesionisti, care au un singur scop, si anume clienti multumiti.

 

Societatea are implementat un sistem de management integrat pentru activitatile curente

 

  • ISO   9001 – Sistem de management al calitatii;
  • ISO 18001 – Sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale;
  • ISO 14001 – Sistem de management de mediu;
  • ISO 27001 – Sistemul de management al securităţii informaţionale.

Despre noiDispunem de echipamente de ultima generatie cu o verificare metrologica la zi. Lucrarile pe care le efectuam sunt conform normativelor in vigoare, Conform Legii 159/2013 care modifica si completeaza Legea 372/2005. Zi de zi ne inbunatatim calitatea serviciilor; ne adaptam nevolor dumneavoastra, si va oferim servicii de calitate la preturi foarte avantajoase.

Despre noiZi de zi ne imbunatatim calitatea serviciilor; ne adaptam nevoilor din piata, si oferim servicii de calitate la preturi foarte avantajoase.

Despre noiPana in prezent am certificat energetic mai multe tipuri de cladiri (apartamente, case, spatii comerciale, blocuri, hale) avand foarte multi parteneri in Galati si Braila din domeniile juridic (avocati si notari); imobiliar (dezvoltatori imobiliari); bancar (OTP Bank, Garanti Bank) si constructii (arhitecti, proectanti)

 

 

”Suntem pe piata de 26 de ani”