Blog

Certificat energetic Galati

Blog – certificate-energetice.com.ro

Afla informatii despre Certificatul Energetic – Echipa Certificat Energetic Galati Braila te informeaza:

BlogCertificatul energetic este obligatoriu din anul 2011. Aceasta obligatiune provine din Directiva Parlamentului  Uniunii Europene, solicitand statelor membre printre altele sa stabileasca un sistem de certificare energetica a cladirilor.

Acest sistem de certificare energetica duce la determinarea mai corecta a pretului locuintelor/imobilelor  in sensul ca la cumpararea/inchirierea unui imobil –  cu ajutorul unui certificat energetic se poate stii costul de intretinere a acestuia, in functie de nota energetica primita.

Astfel la cumpararea/inchirierea unui imobil o sa stiti cata energie se consuma anual pe metru patrat.

Certificatul Energetic va arata cat o sa cheltuiti in viitor cu costurile utilitatilor (apa calda, caldura, electricitate).

Eficienta unui certificat energetic nu este doar in momentul in care vinzi/cumperi/inchiriezi un imobil; el poate fi util si daca vrei sa afli cat de mult se cheltuieste cu costurile utilitatilor. Sau mai mult cu ajutorul auditului energetic poti sa afli si solutiile care pot sa iti reduca aceste costuri.

!!!Contractele de vanzare-cumparare ale locuintelor si de inchiriere incheiate fara sa existe un certificat energetic sunt supuse nulitatii  si pot fi atacate in instanta.

 

Blog – Certificat energetic Galati

 

Conform Legii Nr.372/2005 certificatul energetic al cladirii – denumirea completa fiind Certificat de Performanta Energetica este un document tehnic. Care are caracter informativ si care atesta performanta energetica a unei cladiri. Un certificat energetic cuprinde valori de referinta prevazute in reglementarile tehnice in vigoare; care permit compararea si eveluarea performantei energetice a cladirii.

In functie de performanta energetica avuta cladirile se clasifica in 7 clase pe o scala energetica, pornind de la clasa A caracterizata prin consumul cel mai scazut de energie – respectiv un consum de pana in 125 de kw/h/mp/an; pana la clasa G corespunzatoare celui mai ridicat consum specific de energie, respectiv un consum de peste 820 kw/h/mp/an.

Sistemul de notare e de la 1 la 100; nota calculata dupa un criteriu bine stabilit. Fiind cu atat mai mare cu cat cladirea are o eficienta energetica mai ridicata.

Ai nevoie de un certificat energetic?                Click aici

 

Certificat Energetic  Galati Braila

Echipa Certificat Energetic Galati Braila te ajuta sa obtii rapid certificatul energetic  la un pret foarte avantajos. Procedura noastra este una foarte simpla, de aceea timpul de obtinere a unui certificat energetic este foarte scurt.

Aveti nevoie de Audit Energetic? Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si impreuna stabilim toate detaliile pentru un audit energetic.

 

Blog –  Certificat  Energetic  Galati Braila –  aflati de ce este bine sa lucrati cu noi 

 

  • Garantam cel mai mic pret
  • Nu percepem TVA
  • Avem un program extins pana la ora 18
  • Garantam calitatea lucrarilor
  • Suntem pe piata de 26 de ani
  • Oferim gratuit consultanta de specialitate
  • Avem o echipa formata din oameni specializati
  • Avem cele mai bune echipamente

 

 

 

 

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.